Vergunningverlening Bouw en Ruimte

Werken als vergunningverlener Bouw en Ruimte?

Als vergunningverlener bouw en ruimtelijke ordening ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van aanvragen binnen de bouw- en ruimtelijke sector. Je beoordeelt of de aangevraagde plannen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van bouw en ruimtelijke ordening en houdt hierbij rekening met factoren als veiligheid, duurzaamheid en de impact op de omgeving. Daarnaast beoordeel je ook vergunningsvrije bouwwerken en geef je hier desgewenst advies over.

Je werkt vaak nauw samen met andere specialisten binnen de gemeente, zoals stedenbouwkundigen, architecten en juristen en draagt zo bij aan een veilige en leefbare omgeving. Het is belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en dat je zorgvuldig te werk gaat bij het beoordelen en verlenen van vergunningen. Daarnaast is kennis van wet- en regelgeving op het gebied van bouw en ruimtelijke ordening essentieel. Een nauwgezette en zorgvuldige werkwijze is van groot belang om tot een goed en rechtmatig besluit te komen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Solliciteer dan direct of bekijk het opleidingsaanbod!

Bakkie doen
met Archytes

Zie je geen passende vacatures op onze website? Of wil je eerst persoonlijk kennismaken? Geen probleem! Laat het ons weten. Wij nemen contact met je op en zorgen voor een lekker bakkie koffie.

Meer informatie
Aanmelden