Wabo vergunningverlener – Wabo Casemanager

Werken als Wabo vergunningverlener – Wabo Casemanager?

Jouw taak als WABO Vergunningverlener is het toetsen van vergunningaanvragen voor bouwen, slopen, etc. aan de hand van het bouwbesluit en bestemmingsplan. Naast de wet & regelgeving houd je integraal rekening met zaken als brandveiligheid, politieke consequenties en ondergrondse infrastructuur. Wanneer een bouwplan niet voldoet aan de eisen, stel jij een advies op. Hierin geef je aan hoe het plan aangepast kan worden. Hierbij houd jij rekening met onder andere haalbaarheid en veiligheid en termijnbewaking.

Als WABO vergunningverlener heb je dus te maken met veel verschillende belanghebbenden. Deze belangen op elkaar afstemmen binnen complexe vraagstukken, daar krijg jij energie van!

Bij Archytes Overheidsprofessionals werken betekent zekerheid en vrijheid. Dit houdt in dat je bij diverse overheidsinstellingen en op verschillende projecten ingezet kan worden. Samen met jou zoeken wij een project en opdrachtgever die goed bij jou past. Dit alles wordt gefaciliteerd door ons en is op basis van een vast dienstverband. Zo ben je zeker van een goed inkomen en goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Solliciteer dan direct!

Meld je aan
bij Archytes

Zie je geen passende vacatures op onze website? Laat je niet ontmoedigen maar laten we samen kijken wat we mogelijk kunnen maken! Neem contact op en we kijken samen naar jouw toekomst mogelijkheden.

Meer informatie
Aanmelden