Het verhaal van

Ruud

Na 18 jaar voor de gemeente Haarlem als BOA gewerkt te hebben, heb ik in 2016, de overstap gemaakt naar Archytes.
Jee wat vond ik dat spannend zeg, ik had werkelijk geen idee waar ik terecht zou komen.
Een kleine organisatie die mij helemaal niet bekend was, is het dan wel zo slim om de overstap te maken?

De Boa wereld is klein en waar kom je dan terecht? Gaan ze je ver weg van huis plaatsen of juist dichtbij, ik had werkelijk geen idee wat me te wachten stond.
Maar al snel kwam ik erachter dat ze naar je luisteren en ook jouw mening telt. Alles gebeurd in goed overleg.

Nou ik kan jullie vertellen dat dit de beste werk switch is geweest die ik heb gedaan.
Wat een fijne mensen om voor te werken, je bent geen nummer maar een persoon en niet alleen voor de werknemer maar ook voor het thuisfront staan ze klaar als dat nodig is.

Een top werkgever waar ik hopelijk nog jaren voor mag blijven werken.

 

 

Christa

Waarom ik werk bij Archytes? Soms is klein wel fijn.

We zijn met een niet te groot team. Hierdoor zijn de lijnen erg kort, ook met de directie.

Ik vind dat erg prettig werken. Ook wordt jou inzet gewaardeerd en mocht ik ideeën hebben ter verbetering van werkprocessen dan wordt er naar mij geluisterd en wordt gekeken of ze toepasbaar zijn binnen ons bedrijf. We zijn gewoon een No nonsens bedrijf en praktisch ingesteld. We leveren kwalitatief goed werk.

Ik merk ook dat opdrachtgevers de praktische insteek, leveren van kwaliteitswerk en advies ter verbetering waarderen waardoor je je opgenomen voelt in het team van milieutoezichthouders bij de opdrachtgever.

Door de verschillende opdrachtgevers in de diverse regio’s zie je ook nog wat van Nederland en doe je veel mensenkennis op.

 

 

Ivo

Binnen Archytes krijg je waardering voor je werk. Ik ervaar persoonlijke aandacht voor mijn behoeftes en is er een open communicatie. Zelf heb ik mijn carrière switch gemaakt vanuit de bakkerij naar Toezichthouder Bouw.

Na diverse opleidingen te hebben afgerond en mijn opgedane werkervaring ben ik nog altijd erg blij dat ik deze stap heb durven nemen. Ook ben ik Archytes dankbaar voor het vertrouwen, de opleidingen en de ondersteuning van senioren in het vakgebied. Alles is bespreekbaar en wordt gefaciliteerd. Dit is voor mij één van de dingen die Archytes speciaal maakt: het oog hebben voor de medewerkers zelf, de persoonlijke aandacht.

 

 

Mark Jan

Waarom ìk graag werk bij Archytes?

Archytes is een bedrijf dat niet te groot is en waar je geen nummer bent. Je wordt gewaardeerd om wie je bent. Op basis daarvan wordt je ook aangenomen. Er wordt niet over je geoordeeld. Jij staat centraal, ook al draait werken voor een detacheringsbureau ook om geld verdienen.

Monique is geen opdringerige accountmanager die jou probeert te sturen naar een functie om je maar weer zo snel mogelijk van de bank te krijgen. Het belang van jou als werknemer staat centraal. Oftewel, zoals Maarten het benoemt, als je het niet naar je zin hebt, ben je ook zo weer weg. En als je het niet naar je zin hebt, moet je wat anders gaan doen. Het leven is te kort om ergens te werken waar je het niet naar je zin hebt.

Ik heb een moeilijke periode gehad waarin ik veel steun heb gehad aan Maarten en Monique. Wat mij betreft is sprake van een vertrouwensrelatie. En ik hou van de openheid, eerlijkheid, duidelijkheid en het respect die binnen Archytes normaal is. Dat zou toch overal normaal moeten zijn!

 

 

Ronald

Er zijn verschillende redenen waarom ik een carrière switch gedaan heb vanuit de retail naar een carrière bij Archytes als vergunningverlener in de bouw. Eén van die redenen is dat ik uitdaging en voldoening zocht van het werken aan projecten die een directe impact hebben op de gebouwde omgeving en de gemeenschap. Dit heeft vooral te maken met de ruimtelijke invloed en technische bouwvoorschriften die van toepassing zijn.

Als vergunningverlener in de bouw ben ik onder andere verantwoordelijk voor het beoordelen en goedkeuren van bouwvergunningen. Tevens biedt Archytes  mij ook de mogelijkheid om mijn kennis en expertise op het gebied van bouwvoorschriften en -normen uit te breiden en te verbeteren door middel van opleidingen en werkervaringen bij verschillende gemeenten waar ik toe gedetacheerd word.

Bovendien is de club van werknemers bij Archytes altijd gezellig, laagdrempelig, in voor een lolletje en kunnen wij altijd op elkaar terugvallen wanneer nodig.