Faq

Hoe vaak zie ik mijn collega’s?

Je werkt vaak alleen, zelfstandig bij een van onze opdrachtgevers. Het is mogelijk dat je samen met een directe collega van Archytes bij dezelfde opdrachtgever zit. Een aantal keren per jaar zie je je collega’s bij een gezellig uitje.

Pensioen

Bij Archytes bouw je direct een pensioen op. Het maakt niet uit bij welk pensioenfonds je voorheen iets opgebouwd hebt, dit wordt allemaal automatisch verzameld en kan je inzien op: mijnpensioen.nl

Welke contractvormen zijn bespreekbaar?

Wanneer jij een ervaren kracht bent is het mogelijk dat je direct een contract voor onbepaalde tijd bij ons krijgt.

Ook kunnen we ervoor kiezen eerst een contract voor bepaalde tijd aan te gaan om samen te ervaren of we deze om gaan zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Projectcontract: met ZZPers gaan we een projectcontract aan.

Hoeveel uur moet ik minimaal werken?

Wij werken voornamelijk met contracten tussen de 32 en 40 uur per week.

Krijg ik ook een auto van de zaak?

Bij contractvormen vanaf 32 uur per week is het mogelijk dat je een auto van de zaak krijgt. Het is aan jou of je deze ook privé wilt rijden, dan betaal je bijtelling per maand of dat je de auto alleen zakelijk gebruikt, dan hoef je alleen een kilometerregistratie bij te houden en betaal je verder niets voor de auto.

Hoeveel vakantiedagen heb ik?

Bij een full time dienstverband heb je recht op 24 vakantiedagen.

Wanneer word ik uitbetaald?

Je salaris wordt iedere maand rond de 25ste overgemaakt. Uiteraard zal er zorg gedragen worden dat bij feestdagen het salaris eerder uitbetaald wordt.

Wij helpen jou graag verder

Samen met jou zorgen wij dat jij je energie kwijt kan bij een tijdelijke opdracht binnen de fysieke leefomgeving.
Er zijn continu wetswijzigingen die van jou  flexibiliteit vragen, inzet en doorzettingsvermogen. De nieuwe Omgevingswet staat nu voor de deur en zal ook een enorme verandering in regels met zich meebrengen.
Wij faciliteren jou bij deze verandering maar ook bij andere benodigde opleidingen of cursussen.

Wij geven je alle aandacht die je nodig hebt, of je nu starter bent of zeer ervaren, iedereen heeft momenten waarbij hij of zij iets extra’s nodig heeft, wij zorgen daarvoor!
Zo kan jij je relaxt richten op jouw werk en verdere ontwikkeling.

Meld je aan
bij Archytes

Zie je geen passende vacatures op onze website? Laat je niet ontmoedigen maar laten we samen kijken wat we mogelijk kunnen maken! Neem contact op en we kijken samen naar jouw toekomst mogelijkheden.

Meer informatie
Aanmelden