Over Archytes

Archytes overheidsprofessionals

Archytes is een jonge organisatie. Wij staan 24/7 klaar voor de overheid en de medewerkers. Wij bieden een verbindende rol binnen de overheid. Hierin staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en service bij ons bovenaan in de lijst. Als bedrijf hebben wij ervaring in de arbeidsmarkt binnen de overheid en proberen wij die waar het kan aan te vullen met gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de overheid neem dan contact met ons op.

Contact opnemen Bekijk vacatures

Het team van Archytes

Archytes is een laagdrempelige organisatie met brede ervaring binnen de overheid. Wij hebben een vast enthousiast team die graag samen met jou groeit! Of je nu een ervaren adviseur bent binnen de fysieke leefomgeving, een junior of je wil je laten omscholen voor functies binnen onze vakgebieden, wij maken graag kennis met je! Bel of mail ons voor een afspraak.

E   :

Tel: 0513 71 39 89

 

Monique Broeren-Koldenhof

06 5388 7092

Ronald Doornenbal

06 1003 6655

Bakkie doen
met Archytes

Zie je geen passende vacatures op onze website? Of wil je eerst persoonlijk kennismaken? Geen probleem! Laat het ons weten. Wij nemen contact met je op en zorgen voor een lekker bakkie koffie.

Meer informatie
Aanmelden