Contact

Archytes

0513 - 71 39 89

Abe Lenstraboulevard 50-1A
8448 JB Heerenveen

Openingstijden:
Ma t/m vr - 09:00 – 17:00 uur

Contactformulier
  Veelstelde vragen

  Waarom een detachering?

  Er zijn verschillende redenen waarom professionals ervoor kiezen om via detachering te werken.

  1. Afwisseling: Detachering biedt de mogelijkheid om bij verschillende organisaties en in verschillende sectoren te werken, waardoor professionals nieuwe ervaringen opdoen en hun vaardigheden kunnen verbeteren.
  2. Flexibiliteit: Detachering biedt flexibiliteit qua werktijden en -locaties, waardoor professionals hun werk kunnen afstemmen op hun persoonlijke omstandigheden.
  3. Carrièremogelijkheden: Detachering kan professionals helpen om hun netwerk en ervaring uit te breiden, waardoor ze hun carrièremogelijkheden vergroten.
  4. Uitdagingen: Detachering biedt de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten en om te werken met verschillende teams en culturen, waardoor professionals hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.
  5. Financiële voordelen: Detachering kan financiële voordelen bieden, zoals hogere salarissen en aanvullende arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van de opdrachtgever en de detacheringsorganisatie.

  Ten slotte kan detachering ook een gevoel van veiligheid bieden aan professionals. Detacheringsorganisaties bieden vaak een vast contract aan professionals, waardoor ze niet zelf op zoek hoeven te gaan naar opdrachten en er minder risico is op werkloosheid. Dit kan vooral handig zijn in economisch onzekere tijden of wanneer iemand vanwege persoonlijke omstandigheden niet in staat is om zelf op zoek te gaan naar werk.

  Past dit bij je? Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op!

  Hoe vaak zie ik mijn collega’s?

  Je werkt vaak alleen, zelfstandig bij een van onze opdrachtgevers. Het is mogelijk dat je samen met een directe collega van Archytes bij dezelfde opdrachtgever zit. Een aantal keren per jaar zie je je collega’s bij een gezellig uitje.

  Pensioen

  Bij Archytes bouw je direct een pensioen op. Het maakt niet uit bij welk pensioenfonds je voorheen iets opgebouwd hebt, dit wordt allemaal automatisch verzameld en kan je inzien op: mijnpensioen.nl

  Welke contractvormen zijn bespreekbaar?

  Wanneer jij een ervaren kracht bent is het mogelijk dat je direct een contract voor onbepaalde tijd bij ons krijgt.

  Ook kunnen we ervoor kiezen eerst een contract voor bepaalde tijd aan te gaan om samen te ervaren of we deze om gaan zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

  Projectcontract: met ZZPers gaan we een projectcontract aan.

  Hoeveel uur moet ik minimaal werken?

  Wij werken voornamelijk met contracten tussen de 32 en 40 uur per week.

  Krijg ik ook een auto van de zaak?

  Bij contractvormen vanaf 32 uur per week is het mogelijk dat je een auto van de zaak krijgt. Het is aan jou of je deze ook privé wilt rijden, dan betaal je bijtelling per maand of dat je de auto alleen zakelijk gebruikt, dan hoef je alleen een kilometerregistratie bij te houden en betaal je verder niets voor de auto.

  Ik zoek een baan

  De eerste stap is om je in te schrijven op onze website dat kan middels deze knop. Daarnaast kan je solliciteren op onze vacatures. Indien je aansluit op de openstaande vacatures plannen wij met jou een kennismakingsgesprek in om te kijken wat we verder voor jou kunnen doen.

  Zodra wij wat voor je gevonden hebben, nemen wij contact met je op om te vragen of je geïnteresseerd bent. Mocht dit zo zijn dan sturen wij je gegevens op naar de desbetreffende opdrachtgever. Als het blijkt dat je op gesprek mag komen, zullen wij je voorbereiden op het gesprek. Na het gesprek geven wij je een terugkoppeling nadat wij gesproken hebben met de opdrachtgever.

  Wanneer word ik uitbetaald?

  Je salaris wordt iedere maand rond de 25ste overgemaakt. Uiteraard zal er zorg gedragen worden dat bij feestdagen het salaris eerder uitbetaald wordt.

  Bakkie doen
  met Archytes

  Zie je geen passende vacatures op onze website? Of wil je eerst persoonlijk kennismaken? Geen probleem! Laat het ons weten. Wij nemen contact met je op en zorgen voor een lekker bakkie koffie.

  Meer informatie
  Aanmelden