Omscholingstraject ‘Young Professionals’

Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Archytes is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in de sectoren van vergunningverlening, toezicht, milieu, juridische zaken en ruimtelijke ordening binnen de overheid. 

Het volgen van een omscholingstraject via Archytes biedt veel mogelijkheden voor mensen die zich willen omscholen en werken bij ons. Wij zijn een ervaren detacheringsbureau dat zich richt op advies en ondersteuning aan gemeentes en andere overheidsinstanties. Wij bieden diverse mogelijkheden, waarbij de wensen van de deelnemers centraal staan. 

Of je nu op zoek bent naar een carrière op het gebied van milieuwetgeving, bouw- en woningtoezicht, ruimtelijke ordening, juridische zaken of vergunningverlening, bij ons vind je altijd een passende opleiding om jouw nieuwe carrière een boost te geven.  

Archytes heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van ‘young professionals’ die zich willen omscholen of bijscholen. De opleidingen zijn gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in deze sector. 

Bij Archytes staan jouw wensen en behoeften centraal. Dit betekent dat er tijdens het omscholingstraject veel aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke situatie en doelen. Ook wordt er tijdens de opleiding veel aandacht besteed aan praktische vaardigheden en wordt er gewerkt met realistische casussen en opdrachten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij altijd bij senior medewerkers terecht kan met jouw vragen. 

Een ander voordeel van het volgen van een omscholingstraject via Archytes is dat de opleidingen worden vergoed. Dit betekent dat medewerkers geen financiële drempels hoeven te ervaren om hun carrière te ontwikkelen. Wij investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden daarom ook diverse mogelijkheden. Wij zetten dan ook in op een langdurige samenwerking.

Na het volgen van een omscholingstraject heb je de kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan binnen de overheid in de sectoren van vergunningverlening, toezicht, milieu, juridisch en ruimtelijke ordening. De arbeidsmarkt biedt veel mogelijkheden voor mensen met deze kennis en vaardigheden, waardoor je snel aan de slag kunt gaan in een nieuwe en uitdagende functie. 

Kortom, als je op zoek bent naar een nieuwe carrière binnen de overheid dan ben je bij ons aan het juiste adres.  

Vele medewerkers zijn je hier al in voorgegaan!

Het begint bij jouw wil en doorzettingsvermogen! Loop jij warm om omgevingsvergunningen te controleren en te verstrekken? Of zie jij jezelf buiten lopen als toezichthouder? Je bent nooit te oud om te leren! Mensen met een achtergrond als bakker, onderhoudsmonteur, administratief medewerker hebben succesvol de stap gemaakt naar adviseur binnen de overheid. Benieuwd hoe zij dit hebben ervaren? Lees dan snel ‘Het verhaal van…’.

Wil je ons eerst wat beter leren kennen? geen probleem! Kijk ook eens bij het kopje ‘Over Archytes’ of we kunnen vrijblijvend een Bakkie doen!