Hoe werkt ons sollicitatieproces?

Wij streven we naar een sollicitatieproces dat transparant, efficiënt en respectvol is voor alle betrokkenen. Wanneer je interesse hebt in één van onze vacatures en wilt via Archytes komen te werken, volg je deze stappen:

1. **Sollicitatie indienen**: Je kunt solliciteren door ons online sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief toe te voegen. We moedigen ook het omschrijven van je takenpakket aan van je huidige werkgever, het indienen van portfolio’s of andere relevante documentatie aan,  afhankelijk van de functie. Hoe meer overeenkomsten met de vacature, hoe groter de kans van slagen.

2. **CV-screening**: Wij zullen je CV en sollicitatiebrief zorgvuldig bekijken om te bepalen of je overeenkomt met de vereisten van de functie en onze bedrijfscultuur.

3. **Eerste gesprek**: Als je wordt geselecteerd voor een eerste (online) kennismakingsgesprek, zal dit meestal plaatsvinden met Ronald of Monique. Dit gesprek heeft tot doel meer inzicht te krijgen in je achtergrond, vaardigheden, motivatie en verwachtingen.

4. **Tweede gesprek**: Als het eerste gesprek positief verloopt, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit kan een diepgaandere evaluatie van je competenties, ervaring en culturele fit omvatten, en kan worden uitgevoerd door toekomstige collega’s of teamleiders.

5. **Matching**: Als alles positief verloopt en we ervan overtuigd zijn dat je goed past binnen ons team, gaan we opzoek naar een passende opdracht en stellen we je voor bij een opdrachtgever.

6. **Welkom**: Eenmaal een positieve match met de opdrachtgever en met ons, maken we alles rond. Dit omvat details over de functie, arbeidsvoorwaarden en startdatum.

Wij doen er alles aan om een positieve ervaring te bieden aan alle sollicitanten, ongeacht de uitkomst van het proces. We waarderen de tijd en moeite die je investeert in het solliciteren bij ons en streven ernaar om open en transparant te communiceren gedurende het hele proces.