Ervaren verkeerskundige – beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening

Ben jij een ervaren verkeerskundige en wil je werken en wonen is de mooiste gemeente en stad van het noorden? Samen met een enthousiast team ontwerpers werk je met trots en ambitie aan de inrichting en leefbaarheid van de openbare ruimte. Je werkt mee in (Gebiedsgerichte) projecten met ruimtelijke, infrastructurele en maatschappelijke uitdagingen op het gebied van klimaat, cultuurhistorie, leefkwaliteit, woningbouw en bereikbaarheid.

Als ervaren verkeerskundige werk je samen in integrale gebiedsontwerpteams als project- en gebiedsverkeerskundige. Je ontwerpt en adviseert op het gebied van veiligheid, gedrag en technisch ontwerp onder aansturing van een projectmanager. Je zorgt voor draagvlak door te zoeken naar een gezamenlijke oplossing en weet te overtuigen in je verkeerskundige advisering. Je doet dit in samenspraak met het Atelier Bereikbaarheid en de programmaleider Verkeer en Vervoer.

Binnen het team Ruimtelijk Ontwerp krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen en te kijken wat het beste bij je past. Door verschillende aspecten van het vakgebied op te pakken leer je goed hoe een gemeentelijke en dus politieke organisatie werkt. Daarbij staat het belang van de burger voorop.