Wabo Vergunningverlener

Jouw taak als WABO Vergunningverlener is het toetsen van bouwplannen aan de hand van de omgevingswet en het bouwbesluit. Naast de wet & regelgeving houd je als WABO Vergunningverlener rekening met zaken als brandveiligheid, politieke consequenties en ondergrondse infrastructuur. Wanneer een bouwplan niet voldoet aan de eisen, stel jij een advies op. Hierin geef je aan hoe het plan aangepast kan worden. Hierbij houd jij rekening met onder andere haalbaarheid en veiligheid.

Als WABO vergunningverlener heb je dus te maken met veel verschillende belanghebbenden. Deze belangen op elkaar afstemmen binnen complexe vraagstukken, daar krijg jij energie van!

Bij Archytes Overheidsprofessionals werken betekent flexibele zekerheid, dit houdt in dat je bij diverse overheidsinstellingen en op verschillende projecten in gezet kan worden. Samen met jou zoeken wij een project en opdrachtgever die goed bij jou past. Dit alles wordt gefaciliteerd door een dienstverband bij ons, waardoor je zeker bent van een goed inkomen en goede arbeidsvoorwaarden. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Solliciteer dan direct!