Over ons

Archytes overheids professionals

Archytes is een jonge organisatie. Wij staan 24/7 klaar voor de overheid en de medewerkers. Wij bieden een verbindende rol binnen de overheid. Hierin staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en service bij ons bovenaan in de lijst. Als bedrijf hebben wij ervaring in de arbeidsmarkt binnen de overheid en proberen wij die waar het kan aan te vullen met gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de overheid neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Het team van Archytes

Archytes is een laagdrempelige organisatie met brede ervaring binnen de overheid. Wij hebben een vast enthousiast team die graag samen met jou groeit! Of je nu een ervaren adviseur bent binnen de fysieke leefomgeving, een junior of je wil je laten omscholen voor functies binnen onze vakgebieden, wij maken graag kennis met je! Bel of mail ons voor een afspraak.

E   : info@archytes.nl

Tel: 0513 71 39 89

 

Wij helpen jou verder

Ben je op zoek naar een baan binnen de overheid? Mail ons je CV en wij proberen altijd om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen. Na het contactmoment met één van onze recruiters wordt de inschrijving verder voltooid. We zullen een kennismakingsgesprek inplannen en indien we samen verder willen volgen er gesprekken met je toekomstige nieuwe collega(s), zodat je een completer gevoel kan krijgen van onze organisatie.

Meld je aan
bij Archytes

Zie je geen passende vacatures op onze website? Laat je niet ontmoedigen maar laten we samen kijken wat we mogelijk kunnen maken! Neem contact op en we kijken samen naar jouw toekomst mogelijkheden.

Meer informatie
Aanmelden