Team Young Professionals zeer succesvol!

In  2020 is Archytes gestart met de groep Young Professionals.

Young Professionals zijn mensen die starter zijn in een vakgebied, deze enthousiaste, gedreven mensen hebben ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan.

Na diverse uitgebreide gesprekken zijn zij gestart met de gerichte benodigde vakopleidingen welke door ons zijn vergoed. Iedereen wordt 1 op 1 begeleid door een senior in het betreffende vakgebied. Stapsgewijs neemt je kennis toe welke je toe kan passen bij je opdracht.

Binnen onze diverse werkgebieden wordt kennis en nieuws met elkaar gedeeld zodat je ook op deze manier weer nieuwe kennis tot je neemt.

 

Reviews
van werknemers

Lees de reviews van werknemers die wij aan werk geholpen hebben.

Christa

 

Waarom ik werk bij Archytes?

Soms is klein wel fijn.

We zijn met een niet te groot team. Hierdoor zijn de lijnen erg kort, ook met de directie.

Ik vind dat erg prettig werken. Ook wordt jou inzet gewaardeerd en mocht ik ideeën hebben ter verbetering van werkprocessen dan wordt er naar mij geluisterd en wordt gekeken of ze toepasbaar zijn binnen ons bedrijf.

We zijn gewoon een No nonsens bedrijf en praktisch ingesteld. We leveren kwalitatief goed werk.

Ik merk ook dat opdrachtgevers de praktische insteek, leveren van kwaliteitswerk en advies ter verbetering waarderen waardoor je je opgenomen voelt in het team van milieutoezichthouders bij de opdrachtgever.

Door de verschillende opdrachtgevers in de diverse regio’s zie je ook nog wat van Nederland en doe je veel mensenkennis op.

Mark Jan

Waarom ìk graag werk bij Archytes?

Archytes is een bedrijf dat niet te groot is en waar je geen nummer bent. Je wordt gewaardeerd om wie je bent. Op basis daarvan wordt je ook aangenomen. Er wordt niet over je geoordeeld. Jij staat centraal, ook al draait werken voor een detacheringsbureau ook om geld verdienen.

Monique is geen opdringerige accountmanager die jou probeert te sturen naar een functie om je maar weer zo snel mogelijk van de bank te krijgen. Het belang van jou als werknemer staat centraal. Oftewel, zoals Maarten het benoemt, als je het niet naar je zin hebt, ben je ook zo weer weg. En als je het niet naar je zin hebt, moet je wat anders gaan doen. Het leven is te kort om ergens te werken waar je het niet naar je zin hebt.

Ik heb een moeilijke periode gehad waarin ik veel steun heb gehad aan Maarten en Monique. Wat mij betreft is sprake van een vertrouwensrelatie. En ik hou van de openheid, eerlijkheid, duidelijkheid en het respect die binnen Archytes normaal is. Dat zou toch overal normaal moeten zijn!

Waar wij trots op zijn

2320 Aan werk geholpen
4300 Openstaande vacatures

Meld je aan
bij Archytes

Zie je geen passende vacatures op onze website? Laat je niet ontmoedigen maar laten we samen kijken wat we mogelijk kunnen maken! Neem contact op en we kijken samen naar jouw toekomst mogelijkheden.

Meer informatie
Aanmelden