Wij weten hoe lastig het kan zijn

HRM

Archytes Overheidsprofessionals kiest haar partners op verschillende vakgebieden zeer zorgvuldig. Wij hanteren de visie dat wij niet alles zelf kunnen doen en dat wij kwaliteit moeten waarborgen. In dit geval werken wij samen met Duin Consult op het gebied van HRM. Duin Consult is een veelzijdige, dynamische dienstverlener voor bedrijven, instellingen, organisaties en verschillende overheden en bestaat sinds 2002.

Zij zijn gespecialiseerd in managementadvies op het gebied van personeel en organisatie.

Duin Consult stelt in haar aanpak de bedrijfscompetenties centraal en biedt haar klanten, in dat licht, een brede waaier aan activiteiten:

Archytes

Aanpak
en
Betrokkenheid

Duin Consult is flexibel en werkt binnen de gehele Benelux. Zowel grote ondernemingen als Midden en Klein Bedrijf behoren tot de klanten.

Ontwikkelvraagstukken worden gezien als uitdagingen die vragen om een antwoord op maat. Duin Consult is daarom flexibel, verrassend en creatief in het vinden van oplossingen en implementeert deze vervolgens met oog voor de context van haar opdrachtgevers. Het behalen van een aansprekend resultaat is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Samenwerken met Duin Consult betekent in het aangaan van partnerschap waarin de verantwoordelijkheden helder zijn, en de afspraken bindend. Voortschrijdend inzicht biedt de mogelijkheid op verdergaande verandering. Als uw partner stelt Duin Consult zich in deze zin op als uw adviseur, coach en regisseur van de gewenste verandering en ontwikkeling.

Archytes

Veranderen
en
Ontwikkelen

De bereidheid van mensen om zich te ontwikkelen binnen de context van de onderneming hangt af van de manier waarop zij worden benaderd. Duin Consult kiest er nadrukkelijk voor dit te doen vanuit een psychologische oriëntatie en stelt daarmee intermenselijk contact centraal. Alleen op die manier kun je werken aan ontwikkeling van (latente) mogelijkheden en eigenschappen en een gewenste verandering bewerkstelligen.

Mogelijkheden van mensen in ondernemingen staan dus centraal. Het treffen van die golflengte betekent draagvlak voor verandering, vanzelfsprekende beweging die leidt tot ontwikkeling en snel merkbare resultaten in het leerproces. 

De aanpak van Duin Consult kenmerkt door de volgende elementen:

  • Persoonlijk
  • Resultaatgericht
  • Direct
  • Ethisch

Archytes

Netwerk

Duin Consult is weliswaar klein, maar beschikt over een goed netwerk van consultants, trainers, coaches en opleidingsadviseurs. Binnen deze netwerkorganisatie wordt samengewerkt met anderen op basis van kwaliteit, capaciteit en beschikbaarheid. Het te ontwikkelen vraagstuk van de klant staat centraal bij de keuze van de betrokkenen.

Bij het aangaan van een opdracht koppelt Duin Consult een vaste consultant aan de klant. Dat komt dus neer op één contactpersoon en één aanspreekpunt.

Afspraak plannen

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op!